رشته تغذیه مشاوره پایان نامه مقاله اجرای پروپوزال فوری سمینار



‏‫بررسی وضعیت امنیت غذایی سالمندان شهر تهران و عوامل مرتبط با آن در ‏سال ۱۳۹۰-۱۳۸۹

رژیم در بیماران دیابتی

تجزیه آبلیموی ترش
azpayan.ir
0938-433-0138
softazir@gmail.com
azpayan.ir
0938-433-0138
softazir@gmail.com
بررسی وضع تغذیه و بعضی عوامل مؤثر بر آن در کودکان ۳۵ - ۲۴ ماهه روستاهای شهرستان تاکستان

بررسی تأثیر تغذیه در سیر بهبودی و کاهش سوء تغذیه بیماران مبتلا به سیروز کبدی مراجعه‌کننده به بیمارستان‌های نمازی و شهید فقیهی از ۱۵ شهریور تا ۱۵ آذر ۱۳۷۸

تعیین خصوصیات فیزیکی کاه‌برنج به عنوان یک منبع فیبر مؤثر فیزیکی در تغذیه نشخوارکنندگان

‏‫‏بررسی اثر مکمل یاری توام ویتامین ‌C،A و روی بر شاخصهای اکسیدانی آنتی‌اکسیدانی و التهابی سرم بیماران مبتلا به آرتریت روماتوئید

ارزیابی وضعیت تغذیه بیماران مبتلا به سرطان در طی دوره شیمی درمانی در بیمارستان‌های تابعه دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی ایران سال ۸۶-۱۳۸۵

‏‫بررسی و مقایسه دو نوع مدیریت تغذیه‌ای (علمی و مرسوم) بره پرواری در منطقه تربت حیدریه

بررسی اثر مکمل روی در افزایش رشد کودکان ۱۲ - ۲۴ ماهه مبتلا به کوتاه قدی تغذیه‌ای شهرستان دلفان، استان لرستان

تأثیر پروتئین گیاهی و حیوانی بر وضعیت تغذیه و کارکرد کلیه بیماران همودیالیزی

بررسی ارزش تغذیه‌ای نمک کلسیمی اسیدهای چرب در جیره جوجه‌های گوشتی

بررسی میزان کم‌خونی فقرآهن و ارتباط آن با نحوه تغذیه در دانش‌آموزان دبیرستان شیراز - سال تحصیلی ۱۳۷۸ - ۱۳۷۷

مقایسه شیوع درماتیت آتوپیک در کودکان تغذیه شده با شیر مادر و شیر مصنوعی

مقایسه چند روش تغذیه ای مقابله با تنش گرمایی در جوجه های گوشتی

‏‫مقایسه دو نوع مدیریت تغذیه‌ای ( متوازن و مرسوم ) در واحدهای پرواربندی گوساله‌های نر نژاد هلشتاین استان گلستان

بررسی و مقایسه دو نوع مدیریت تغذیه علمی ( مخلوط، تفکیک شده ) بره‌های پرواری گروه‌های ژنتیکی مغافی، کردی و آمیخته آن در منطقه جوین سبزوار
azpayan.ir
0938-433-0138
softazir@gmail.com
azpayan.ir
0938-433-0138
softazir@gmail.com
بررسی وضعیت تغذیه در بیماران COPD (دچار انسداد ریوی مزمن) و ارتباط آن با عملکرد ریوی

غ‍رب‍ال‍گ‍ری‌ س‍وآ ت‍غ‍ذی‍ه‌ پ‍روت‍ئ‍ی‍ن‌ - ان‍رژی‌ ب‍راس‍اس‌ طب‍ق‍ه‌ب‍ن‍دی‌ه‍ای‌ ت‍غ‍ذی‍ه‌ای‌ در ک‍ودک‍ان‌ زی‍ر ۵ س‍ال‌ روس‍ت‍اه‍ای‌ اص‍ل‍ی‌ و ق‍م‍ر اراک‌

بررسی توزیع فراوانی سوء تغذیه و ارتباط آن با برخی فاکتورهای خونی در بیماران همودیالیزی اراک در تیرماه ۱۳۸۲

تأثیر فیتاز بر عملکرد جوجه‌های گوشتی تغذیه‌ شده با جیره غذایی کم پروتئین و کم فسفر بر پایه جو

اثر تغذیه تکمیلی در زمان جفتگیری و آخر آبستنی بر خصوصیات تولیدمثلی میشهای سنجابی

ب‍ررس‍ی‌ ف‍راوان‍ی‌ س‍وء ت‍غ‍ذی‍ه‌ پ‍روت‍ئ‍ی‍ن‌ - ان‍رژی‌ در ک‍ودک‍ان‌ ۱- ۵ س‍ال‌ م‍ه‍دک‍ودک‍ه‍ای‌ ه‍م‍دان‌ در س‍ال‌ ۸۱

بررسی تأثیر آنزیم بتاماناناز (همی‌سل) برعملکرد، رطوبت و PH بستر جوجه‌های گوشتی تغذیه‌ شده با جیره‌های برپایه کنجاله‌های سویا و کلزا

اثر تغذیه‌ تکمیلی روی رشد، خصوصیات لاشه و الگوی توسعه و تکامل فولیکولهای تولید‌کننده الیاف در بزغاله‌های شیر‌خوار مرغز

بررسی اثرات سطوح مختلف گاودانه به دو روش خشک و خیسانده شده بر عملکرد بره‌های نرپرواری‌ نژاد لری
azpayan.ir
0938-433-0138
softazir@gmail.com
azpayan.ir
0938-433-0138
softazir@gmail.com
اثرات تغذیه آخر آبستنی و پس از تولد بر عملکرد رشد، خصوصیات فولیکولی پوست و تولید الیاف در بره‌های شیرخوار

ت‍ع‍ی‍ی‍ن‌ راب‍طه‌ ت‍غ‍ذی‍ه‌ از ش‍ی‍رم‍ادر ب‍ااض‍اف‍ه‌ وزن‌ و چ‍اق‍ی‌ در ک‍ودک‍ان‌ ۶ - ۱۱ س‍ال‌ در م‍دارس‌ اب‍ت‍دای‍ی‌ ش‍ه‍ره‍م‍دان‌ درس‍ال‌ ت‍ح‍ص‍ی‍ل‍ی‌ ۱۳۸۲ - ۸۲

الگوی مصرف مواد مغذی در فوتبالیست‌های مرد شهر شیراز

ب‍ررس‍ی‌ ت‍اث‍ی‍ر روش‌ ت‍غ‍ذی‍ه‌ زودرس‌ ب‍ع‍د از اع‍م‍ال‌ آپ‍ان‍دک‍ت‍وم‍ی‌ ب‍ر طول‌ م‍دت‌ ب‍س‍ت‍ری‌ و ع‍وارض‌ اح‍ت‍م‍ال‍ی‌ آن‌

ت‍ع‍ی‍ی‍ن‌ م‍ی‍زان‌ ش‍ی‍وع‌ س‍وآ ت‍غ‍ذی‍ه‌ در ک‍ودک‍ان‌ ۳ - ۶ س‍ال‍ه‌ م‍ه‍دک‍ودک‍ه‍ای‌ ش‍ه‍ر اه‍واز، ش‍ه‍ری‍ور ۸۱

ع‍وام‍ل‌ م‍ح‍رک‌ رش‍د در ت‍غ‍ذی‍ه‌ م‍اه‍ی‌ ق‍زل‌ آلا =‎Growth promotants

م‍ق‍ای‍س‍ه‌ ارزش‌ ت‍ش‍خ‍ی‍ص‍ی‌ م‍ع‍ی‍اره‍ای‌ آن‍ت‍روپ‍و م‍ت‍ری‍ک‌ ب‍ا م‍ع‍ی‍اره‍ای‌ آزم‍ای‍ش‍گ‍اه‍ی‌ س‍وآ ت‍غ‍ذی‍ه‌ در ب‍ی‍م‍اران‌ ت‍ح‍ت‌ ه‍م‍ودی‍ال‍ی‍ز م‍زم‍ن‌ در ب‍ی‍م‍ارس‍ت‍ان‌ ش‍ه‍ی‍د ره‍ن‍م‍ون‌
azpayan.ir
0938-433-0138
softazir@gmail.com
azpayan.ir
0938-433-0138
softazir@gmail.com
اثر تغذیه تکمیلی بر رشد و برخی از خصوصیات تولید مثلی بره‌های نرو ماده نژاد سنجابی

ب‍ررس‍ی‌ آش‍ن‍ای‍ی‌ وال‍دی‍ن‌ ب‍ا ن‍ق‍ش‌ ت‍غ‍ذی‍ه‌ ص‍ح‍ی‍ح‌

بررسی اثرات آغشته‌سازی میکروبی با ماده افزودنی لالسیل بر ارزش تغذیه‌ای سیلاژ ذرت در تغذیه نشخوارکنندگان

مکان‌یابی تغذیه مصنوعی آبخوان حوضه‌آبریز مرگ

ب‍ررس‍ی‌ ن‍وع‌ و م‍ی‍زان‌ ت‍غ‍ذی‍ه‌ در آم‍وزش‌ اب‍ت‍دای‍ی‌ و راب‍طه‌ آن‌ ب‍ا پ‍ی‍ش‍رف‍ت‌ ت‍ح‍ص‍ی‍ل‍ی‌ دان‍ش‌ آم‍وزان‌ اب‍ت‍دای‍ی‌ ش‍ه‍ر اص‍ف‍ه‍ان‌ درس‍ال‌ ت‍ح‍ص‍ی‍ل‍ی‌ ۸۰ - ۸۱

ب‍ررس‍ی‌ ام‍ک‍ان‌ ک‍ارب‍رد م‍ازاد آش‍پ‍زخ‍ان‍ه‌ای‌ در ت‍غ‍ذی‍ه‌ م‍اه‍ی‍ان‌ آک‍واری‍وم‍ی‌ [پ‍ای‍ان‌ ن‍ام‍ه‌]

اثرات متقابل اندازه ذرات خوراک و مکمل آنزیمی بر عملکرد جوجه‌های گوشتی در جیره حاوی کنجاله کانولا

بررسی توزیع فراوانی زمان تحمل حداقل تغذیه دهانی در نوزادان نارس و مدت زمان بستری آنان در بیمارستان رسول اکرم (ص) بین سالهای ۱۳۸۰- ۱۳۷۸

م‍ق‍ای‍س‍ه‌ م‍ی‍زان‌ ب‍روز آس‍پ‍ی‍راس‍ی‍ون‌ ت‍ن‍ف‍س‍ی‌ در دو روش‌ ت‍غ‍ذی‍ه‌ ل‍ول‍ه‌ای‌ (ب‍ل‍وس‌ م‍ت‍ن‍اوب‌ و ق‍طرات‌ م‍ت‍ن‍اوب‌) در ب‍ی‍م‍اران‌ م‍غ‍ز و اع‍ص‍اب‌ ب‍س‍ت‍ری‌ در ب‍خ‍ش‌ ه‍ای‌ آی‌ - س‍ی‌ - ی‍و ب‍ی‍م‍ارس‍ت‍ان‍ه‍ای‌ م‍ن‍ت‍خ‍ب‌ ش‍ه‍ر ت‍ه‍ران‌ در س‍ال‌ ۱۳۸۱

تعیین فراسنجه‌های مواد‌مغذی کنجاله‌کانولای فرآوری‌شده با تیمارهای شیمیایی در شکمبه نشخوارکنندگان
azpayan.ir
0938-433-0138
softazir@gmail.com
azpayan.ir
0938-433-0138
softazir@gmail.com
اثرات سطوح مختلف کنجاله‌ی کانولا با افزودن آنزیم تجاری کومبو بر عملکرد جوجه‌های گوشتی

بررسی اثرات اندازه ذرات علوفه یونجه و مکمل روغن سویا برمصرف خوراک و قابلیت هضم، فعالیت جویدن، تولید و ترکیبات شیر گاوهای شیرده هلشتاین در اوایل شیردهی

بررسی تاثیر افزودن بتائین بر روی نیاز مصرف کولین‌کلراید و DL متیونین در جیره غذایی جوجه‌های گوشتی

مقایسه رشد چهارگونه قارچ پلورتوس و تأثیر گونه فلوراید بر ارزش غذایی کلش گندم و سرشاخه خرما

بررسی ترکیب شیمیایی، قابلیت هضم، تولید گاز و عملکرد کاه در کلش گندم حاصل از تراکم‌های کشت، ارقام و توده‌های ژنتیکی مختلف گندم

تأثیر دوازده واریته مختلف برگ توت بر خصوصیات بیولوژیکی و عملکرد اقتصادی کرم‌ابریشم در شرایط آب و هوایی استان مازندران

‏‫تعیین ارزش غذائی پس‌مانده‌های میوه و سبزیجات میادین میوه و تره‌بار به روشهای in vivo ، ‏in Vitro و insitu در نشخوارکنندگان


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.