انجام پایان نامه کارشناسی-ارشد-علوم وصنایع غذایی

انجام پایان نامه های کارشناسی و ارشد و تهیه پروپوزال صنایع غذایی اطلاع رسانی روابط عمومی و دانلود پرسشنامه
softazir@gmail.com
azpayan.ir
0938-4330138

softazir@gmail.com
azpayan.ir
0938-433-0138

انجام پایان نامه های کارشناسی صنایع غذایی اطلاع رسانی روابط عمومی و دانلود پرسشنامه انتخاب موضوع پروپوزال پرکردن فرم پروپوزال فرم معرفی استاد راهنما استاد مشاور مقاله کلاسی دانلود تحقیق کلاسی پاورپوینت دفاع حل نمونه تمرین گزارش سمینار کلاسی چاپ مقاله دانلود مقاله بیس مدلسازی و تحلیل آماری انجام فصلهای پایان نامه پروپوزال کارآموزی کارورزی پروژه پایانی آخر ترم فرصت خیلی کم



softazir@gmail.com
azpayan.ir
0938-4330138

softazir@gmail.com
azpayan.ir
0938-433-0138

1. آستاگزانتین یک سوپر آنتی اکسیدان طبیعی Fulltext
2. آشکارسازی پدیده کاویتاسیون در یک پمپ سانتریفوژ Fulltext
3. آشنایی با آویشن شیرازی ، گیاهی ضد باکتری Fulltext
4. آشنایی با الگوریتم کلونی مورچه- شبکه عصبی مصنوعی و کاربرد آن در صنایع غذایی
5. آشنایی با انواع آلاینده های منابع آبی و اثرات آن ها Fulltext
6. آشنایی با مزایای بکار گیری تکنولوژی جی تی ال (GTL) در صنایع نفت و گاز Fulltext
7. آشنایی با ورمی تکنولوژی و ورمی کمپوست
8. آکریل آمید، سرطانزایی ، عوامل موثر در تشکیل و روش های کاهش آن در غلات Fulltext
9. آلودگی سواحل و بنادر خلیج فارس به مواد سمی و فلزات سنگین Fulltext
10. آلودگی منابع آب و آبزیان توسط اثرات تشدید کننده آلاینده ها Fulltext
11. آلودگی های زیست محیطی دریا ناشی از سموم زیستی Biotoxin دریایی، و اثرات مضرآن بر آبزیان Fulltext
12. آنالیز صمغ زدو
13. آنالیز محصولات هیدرولیز شده نشاسته بوسیله آنزیم آمیلاز اسیدوفیل استخراج شده از باکتری جدید sp. DR90 Bacillusو بررسی تاثیر مایعات یونی بر روی فعالیت آن Fulltext
14. آنالیز و کاربرد ترکیبات شیمیایی اسانس گیاه دارویی رازیانه Foeniculum vulgare Miller
15. آنتی اکسیدانی وترکیبات پلی فنول گل محمدی (Rosa damescena) جمع آوری شده از دو منطقه مختلف استان فارس(میمند،استهبان)
16. آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی (MTG) و کاربرد آن در صنایع غذایی Fulltext
17. آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی در صنایع پختی Fulltext
18. آنزیم گلوکزاکسیداز ازرویکردی نو درصنایع مختلف شیمیایی دارویی و غذایی Fulltext
19. آینده دریاچه ارومیه از دیدگاه بیلان آب و نمک Fulltext
20. آینده نگاری در صنعت : یک عامل پیش برنده در نوآوری (با نگاهی به آینده نگاری در صنعت غذا) Fulltext

21. ا Dense Phase carbon dioxide و تاثیر آن بر میکروارگانیسم ها و آنزیم ها در صنایع غذایی Fulltext
22. اثر آبیاری محدود مراحل مختلف نمو بر عملکرد اسانس زیره سبز
23. اثر آماده سازی بذر به وسیله پیریدوکسین بر شاخص های جوانه زنی گیاه دارویی ماریتیغال تحت شرایط تنش خشکی Fulltext
24. اثر آنتی اکسیدانی عصاره رزماری بر ویژگی های کیفی گوشت و فراورده های گوشتی Fulltext
25. اثر اتیلن بر ترمیم پذیری بذر زوال یافته سویا
26. اثر ارتفاع و زمان برداشت بر میزان اسانس گیاه آویشن کوهی Fulltext
27. اثر استرپتومایسس و مقادیر مختلف ورمیکمپوست بر عملکرد و اسانس نعناع فلفلی (Mentha piperita) در شرایط مزرعه
28. اثر استفاده از تفاله ریشه شیرین بیان در جیره غذایی بره های پرواری کردی Fulltext
29. اثر استفاده از ضایعات نان و ماکارونی در جیره غذایی بر عملکرد قزل آلای رنگین کمان در مرحله پرواری Fulltext

softazir@gmail.com
azpayan.ir
0938-4330138

softazir@gmail.com
azpayan.ir
0938-433-0138

30. اثر اسید سالیسیلیک بر ترمیم پذیری بذر زوال یافته سویا
31. اثر اللوپاتیک اویارسلام (Cyperus rotundus) بر رشد اولیه گوجه فرنگی
32. اثر اللوپاتیک عصاره آبی اوریاسلام بر جوانه زنی بذر گوجه فرنگی رقم Cal-Ji
33. اثر انواع کودهای آلی و شیمیایی بر خصوصیات پیکره رویشی گیاه گشنیز تحت شرایط تنش خشکی
34. اثر اولتراسونیک در نگهداری مواد لبنی Fulltext
35. اثر TDZ و حیط کشت در پرآوری شاخساره و پینه زایی گل نسترن (Rosa moschata J. Herrm. var. nastarana Christ in Boiss.)
36. اثر بسته بندی اتمسفر اصلاح شده بر رشد میکروبی و بافت نان سنگک نیم پخته Fulltext
37. اثر بسته بندی فعال 1 در کیفیت شیر و زمان ماندگاری
38. اثر پرتودهی در افزایش کیفیت ماندگاری مواد غذایی Fulltext
39. اثر تنش خشکی بر وانیلیک اسید و کافئیک اسید در گیاه دارویی آویشن (Thymus vulgaris L.)
40. اثر تنش شوری برعملکرد و محتوای اسانس دانه ی شوید Fulltext
41. اثر تنظیم کننده های رشد و زغال فعال بر تکثیر درون شیشه ای گیاه آلوئه ورا Fulltext
42. اثر تیمارهای کود آلی گرانوله و نیتروژن بر غلظت عناصر غذایی در برگ گل مینای چمنی
43. اثر تیمارهای مختلف امواج فراصوت برراندمان روغن استحصالی از دانه های روغنی Fulltext
44. اثر تیمارهای مختلف کودی بر خصوصیات مورفولوژیکی و میزان عملکرد گیاه به لیمو
45. اثر تیمارهای هورمونی مختلف بر کشت سوسپانسیون سلولی گیاه اسطوخودوس(Lavandula angustifolia) Fulltext
46. اثر جایگزینی پودر شیر با آرد کامل سویا و زمان ریفاینینگ بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی شکلات مدل Fulltext
47. اثر جایگزینی تیمارهای مختلف دارچین و فندق بر خواص شیمیایی کوکی لاهیجان Fulltext
48. اثر خشکی و اندازه بذر بر جوانه زنی وخصوصیات رشد اکوتیپهای رازیانه (Foeniculum vulgare)
49. اثر دگرآسیبی عصاره برگ گردو بر رشد، نمو، میزان فنول کل و فعالیت آنتیاکسیدانی مرزه ، ریحان و جعفری
50. اثر دما و دبی هوا بر ساختار آنتی اکسیدان های برگ سبز چای در خشک کن پاششی Fulltext
51. اثر روش استخراج بر میزان فلاوونوئید عصاره ریوند چینی (Rheum palmatum) Fulltext
52. اثر ریز پوشینه دار کردن در حفظ خاصیت ضد میکروبی اسانس دو گونه از گیاهان دارویی بومی ایران Fulltext
53. اثر سطوح مختلف تفاله خشک صنایع ماءالشعیر بر روی عملکرد مرغهای مادر گوشتی Fulltext
54. اثر سطوح مختلف شوری بر غلظت قندهای محلول در ژل برگ گیاه دارویی صبر زرد (Aloe barbadensis Miller)

55. اثر سطوح مختلف کود دامی بر روی برخی صفات مورفولوژیکی و میزان اسانس گیاه دارویی ریحان (Ocimum basilicum L)softazir@gmail.com
azpayan.ir
0938-4330138

softazir@gmail.com
azpayan.ir
0938-433-0138




56. اثر سمیت نانو ذره Al203بر روی جلبک دونالیلا سالیناDunaliella Salina Fulltext
57. اثر غلظت های مختلف کلرید کلسیم وسولفات منیزیم بر جدا کشت های کوکب کوهی Rudbeckia hirta L در شرایط کشت بافت Fulltext
58. اثر فرآیند فشار بالا بر روی ویژگی های شیر و ترکیبات سازنده آن Fulltext
59. اثر فشار بالا روی آنزیم های مواد غذایی با نگرش کیفی Fulltext

sisi.rm2020@gmail.com

60. اثر فشار هیدروستاتیک بالا بر ساختار و ویژگی های نشاسته Fulltext
61. اثر فلزات سنگین کادمیم و نیکل بر عملکرد و صفات زراعی در گیاه دارویی خرفه (.Portulaca oleracea L) Fulltext
62. اثر فناوری های نوین بر جنبه های مختلف تکنولوژیک مواد غذایی:فناوری نانو
63. اثر گذاری باکتری های محافظ بررشد مخمر در ماست Fulltext
64. اثر گوگرد و کمپوست بر افزایش جذب عناصر توسط گندم در یک خاکی آهکی Fulltext
65. اثر مدت زمان و غلظت های مختلف سالیسیلیک اسید بر تعداد شاخساره و طول شاخساره در گیاه استویا (Stevia rebaudiana Bert.) در شرایط درون شیشه ای Fulltext
66. اثر نانو ذرات نقره روی رشد و رنگیزه ها در گیاه شاهی (LepidiumsativumL) Fulltext
67. اثرات اقتصادی ، اجتماعی خشکسالی بر کشاورزی در استان اصفهان Fulltext
68. اثرات اقتصادی اجتماعی مدیریت بیماری های گیاهی بر افزایش کیفیت زندگی در کشاورزی پایدار در منطق خشک و نیمه خشک Fulltext
69. اثرات ایمنی زیستی امواج مایکروویو بر سیستم های زراعی
70. اثرات بیولوژیک پپتیدهای زیست فعال درمحصولات لبنی بر سلامت سیستم های قلبی- عروقی Fulltext
71. اثرات تابش بر مواد غذایی Fulltext
72. اثرات زیست محیطی آلودگی ها (آلودگی هوا –– آلودگی صوت – گردو غبار ) Fulltext
73. اثرات زیست محیطی توسعه صنایع دامپروری بر آلودگی آبهای سطحی و زیرزمینی Fulltext
74. اثرات زیست محیطی توسعه صنایع دامپروری بر آلودگی آبهای سطحی و زیرزمینی Fulltext

75. اثرات ضد باکتریایی چند نوع عصاره گیاه تاتوره Fulltext


softazir@gmail.com
azpayan.ir
0938-4330138

softazir@gmail.com
azpayan.ir
0938-433-0138



76. اثرات فرآیندهای جدید صنایع غذایی برآلرژن های غذایی Fulltext
77. اثرات فرایند تصفیه و تیمار با بتا سیکلو دکسترین بر میزان کاهش کلسترول پیه گوسفندی Fulltext
78. اثرتاریخ کاشت برخصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن گیاه دارویی کرچک Ricinus communis L Fulltext

79. اثرحلالهای آلی برپایداری سینتیکی آنزیم الاستاز حاصل ازسودوموناس آئروجینوزا و کایمرالاستاز و ترمو ...


softazir@gmail.com
azpayan.ir
0938-4330138

softazir@gmail.com
azpayan.ir
0938-433-0138

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.