انجام پایان نامه کارشناسی - ارشد - صنایع غذایی

انجام پایان نامه های کارشناسی و ارشد و تهیه پروپوزال صنایع غذایی اطلاع رسانی روابط عمومی و دانلود پرسشنامه

انجام پایان نامه های کارشناسی صنایع غذایی اطلاع رسانی روابط عمومی و دانلود پرسشنامه انتخاب موضوع پروپوزال پرکردن فرم پروپوزال فرم معرفی استاد راهنما استاد مشاور مقاله کلاسی دانلود تحقیق کلاسی پاورپوینت دفاع حل نمونه تمرین گزارش سمینار کلاسی چاپ مقاله دانلود مقاله بیس مدلسازی و تحلیل آماری انجام فصلهای پایان نامه پروپوزال کارآموزی کارورزی پروژه پایانی آخر ترم فرصت خیلی کم

softazir@gmail.com
azpayan.ir
0938-4330138

softazir@gmail.com
azpayan.ir
0938-433-0138


انجام پایان نامه های کارشناسی و ارشد و تهیه پروپوزال صنایع غذایی اطلاع رسانی روابط عمومی و دانلود پرسشنامه

1. آستاگزانتین یک سوپر آنتی اکسیدان طبیعی Fulltext
2. آشکارسازی پدیده کاویتاسیون در یک پمپ سانتریفوژ Fulltext
3. آشنایی با الگوریتم کلونی مورچه- شبکه عصبی مصنوعی و کاربرد آن در صنایع غذایی
4. آشنایی با انواع آلاینده های منابع آبی و اثرات آن ها Fulltext
5. آشنایی با مزایای بکار گیری تکنولوژی جی تی ال (GTL) در صنایع نفت و گاز Fulltext
6. آلودگی سواحل و بنادر خلیج فارس به مواد سمی و فلزات سنگین Fulltext
7. آلودگی منابع آب و آبزیان توسط اثرات تشدید کننده آلاینده ها Fulltext
8. آلودگی های زیست محیطی دریا ناشی از سموم زیستی Biotoxin دریایی، و اثرات مضرآن بر آبزیان Fulltext
9. آنالیز محصولات هیدرولیز شده نشاسته بوسیله آنزیم آمیلاز اسیدوفیل استخراج شده از باکتری جدید sp. DR90 Bacillusو بررسی تاثیر مایعات یونی بر روی فعالیت آن Fulltext
10. آنالیز و کاربرد ترکیبات شیمیایی اسانس گیاه دارویی رازیانه Foeniculum vulgare Miller
11. آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی (MTG) و کاربرد آن در صنایع غذایی Fulltext
12. آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی در صنایع پختی Fulltext
13. آنزیم گلوکزاکسیداز ازرویکردی نو درصنایع مختلف شیمیایی دارویی و غذایی Fulltext
14. آینده دریاچه ارومیه از دیدگاه بیلان آب و نمک Fulltext
15. آینده نگاری در صنعت : یک عامل پیش برنده در نوآوری (با نگاهی به آینده نگاری در صنعت غذا) Fulltext
16. اثر آماده سازی بذر به وسیله پیریدوکسین بر شاخص های جوانه زنی گیاه دارویی ماریتیغال تحت شرایط تنش خشکی Fulltext
17. اثر آنتی اکسیدانی عصاره رزماری بر ویژگی های کیفی گوشت و فراورده های گوشتی Fulltext
18. اثر ارتفاع و زمان برداشت بر میزان اسانس گیاه آویشن کوهی Fulltext
19. اثر استرپتومایسس و مقادیر مختلف ورمیکمپوست بر عملکرد و اسانس نعناع فلفلی (Mentha piperita) در شرایط مزرعه
20. اثر استفاده از تفاله ریشه شیرین بیان در جیره غذایی بره های پرواری کردی Fulltext

21. اثر استفاده از ضایعات نان و ماکارونی در جیره غذایی بر عملکرد قزل آلای رنگین کمان در مرحله پرواری Fulltext


softazir@gmail.com
azpayan.ir
0938-4330138

softazir@gmail.com
azpayan.ir
0938-433-0138

22. اثر اللوپاتیک اویارسلام (Cyperus rotundus) بر رشد اولیه گوجه فرنگی
23. اثر اولتراسونیک در نگهداری مواد لبنی Fulltext
24. اثر TDZ و حیط کشت در پرآوری شاخساره و پینه زایی گل نسترن (Rosa moschata J. Herrm. var. nastarana Christ in Boiss.)
25. اثر بسته بندی اتمسفر اصلاح شده بر رشد میکروبی و بافت نان سنگک نیم پخته Fulltext
26. اثر تنش شوری برعملکرد و محتوای اسانس دانه ی شوید Fulltext
27. اثر تیمارهای کود آلی گرانوله و نیتروژن بر غلظت عناصر غذایی در برگ گل مینای چمنی
28. اثر تیمارهای مختلف امواج فراصوت برراندمان روغن استحصالی از دانه های روغنی Fulltext
29. اثر جایگزینی پودر شیر با آرد کامل سویا و زمان ریفاینینگ بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی شکلات مدل Fulltext
30. اثر دگرآسیبی عصاره برگ گردو بر رشد، نمو، میزان فنول کل و فعالیت آنتیاکسیدانی مرزه ، ریحان و جعفری
31. اثر دما و دبی هوا بر ساختار آنتی اکسیدان های برگ سبز چای در خشک کن پاششی Fulltext
32. اثر ریز پوشینه دار کردن در حفظ خاصیت ضد میکروبی اسانس دو گونه از گیاهان دارویی بومی ایران Fulltext
33. اثر سطوح مختلف تفاله خشک صنایع ماءالشعیر بر روی عملکرد مرغهای مادر گوشتی Fulltext
34. اثر سطوح مختلف شوری بر غلظت قندهای محلول در ژل برگ گیاه دارویی صبر زرد (Aloe barbadensis Miller)
35. اثر سطوح مختلف کود دامی بر روی برخی صفات مورفولوژیکی و میزان اسانس گیاه دارویی ریحان (Ocimum basilicum L)
36. اثر سمیت نانو ذره Al203بر روی جلبک دونالیلا سالیناDunaliella Salina Fulltext

37. اثر غلظت های مختلف کلرید کلسیم وسولفات منیزیم بر جدا کشت های کوکب کوهی Rudbeckia hirta L در شرایط کشت بافت Fulltext


softazir@gmail.com
azpayan.ir
0938-4330138

softazir@gmail.com
azpayan.ir
0938-433-0138


38. اثر فرآیند فشار بالا بر روی ویژگی های شیر و ترکیبات سازنده آن Fulltext
39. اثر فشار هیدروستاتیک بالا بر ساختار و ویژگی های نشاسته Fulltext
40. اثر فناوری های نوین بر جنبه های مختلف تکنولوژیک مواد غذایی:فناوری نانو
41. اثر گوگرد و کمپوست بر افزایش جذب عناصر توسط گندم در یک خاکی آهکی Fulltext
42. اثر مدت زمان و غلظت های مختلف سالیسیلیک اسید بر تعداد شاخساره و طول شاخساره در گیاه استویا (Stevia rebaudiana Bert.) در شرایط درون شیشه ای Fulltext
43. اثرات اقتصادی ، اجتماعی خشکسالی بر کشاورزی در استان اصفهان Fulltext
44. اثرات اقتصادی اجتماعی مدیریت بیماری های گیاهی بر افزایش کیفیت زندگی در کشاورزی پایدار در منطق خشک و نیمه خشک Fulltext
45. اثرات بیولوژیک پپتیدهای زیست فعال درمحصولات لبنی بر سلامت سیستم های قلبی- عروقی Fulltext
46. اثرات تابش بر مواد غذایی Fulltext
47. اثرات زیست محیطی آلودگی ها (آلودگی هوا –– آلودگی صوت – گردو غبار ) Fulltext
48. اثرات زیست محیطی توسعه صنایع دامپروری بر آلودگی آبهای سطحی و زیرزمینی Fulltext
49. اثرات زیست محیطی توسعه صنایع دامپروری بر آلودگی آبهای سطحی و زیرزمینی Fulltext
50. اثرات ضد باکتریایی چند نوع عصاره گیاه تاتوره Fulltext
51. اثرات فرآیندهای جدید صنایع غذایی برآلرژن های غذایی Fulltext
52. اثرات فرایند تصفیه و تیمار با بتا سیکلو دکسترین بر میزان کاهش کلسترول پیه گوسفندی Fulltext
53. اثرتاریخ کاشت برخصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن گیاه دارویی کرچک Ricinus communis L Fulltext
54. اثرحلالهای آلی برپایداری سینتیکی آنزیم الاستاز حاصل ازسودوموناس آئروجینوزا و کایمرالاستاز و ترمولیزین
55. اثردمای استخراج برویژگیهای کیفی پکتین استخراج شده از پوست پرتقال Fulltext
56. اجرای سیستم HACCP در صنایع پروتئینی (کنسروماهی) Fulltext
57. ارائه برنامه جامع مدیریت پسماندهای شهرک صنعتی شماره 1 بندرعباس Fulltext
58. ارائه چارچوب پیشنهادی تاثیر توسعه محصول جدید بر مزیت رقابتی Fulltext

59. ارائه روش اجرای نگهداری پیشگویانه توسط MCM در کاهش هزینه های نگهداری ماشین آلات تبدیل و فراوری مواد غذایی Fulltext


softazir@gmail.com
azpayan.ir
0938-4330138

softazir@gmail.com
azpayan.ir
0938-433-0138

60. ارائه روش استاندارد برای جداسازی و شناسایی بیفیدوباکتریوم ها از محصولات لبنی همراه با غربال گری محصولات بومی Fulltext
61. ارائه روشی کاربردی برای تعیین درجه تطبیق صنایع تولید غذائی با ویژگی های تولید ناب Fulltext
62. ارائه شیوه جدید بازیافت پوست سبز پسته برای تهیه مربا Fulltext
63. ارائه ی راهکار برای ساخت کیک های بدون کلسترول رژیمی در صنایع غذایی
64. ارائه یک سیستم پشتیبان تصمیم فازی (Fuzzy DSS) به منظور انتخاب سیستم نرم افزاری مدیریت دانش سازمانی مطالعه موردی
65. ارائه یک مدل اصلاح شده برای شبیه‌سازی خشک‌کن دوار و مقایسه آن با داده‌های تجربی Fulltext
66. ارائه یک مدل جدید برای مسئله مسیریابی وسایل نقلیه چند قرارگاهی و چند محصولی با وسایل نقلیه متفاوت: مطالعه موردی
67. ارتقاء بهره وری آب کشاورزی و امنیت غذایی Fulltext
68. ارتقاء جایگاه نان صنعتی با رویکردتوسعه عملکرد کیفی(QFD) و فرآیندتحلیل سلسله مراتبی(AHP) Fulltext
69. ارتقاء کیفیت در صنعت غذا ، فرصت از دست رفته و کاهش کیفیت تهدید آینده کشور Fulltext
70. ارزیابی آلودگی سورفکتانتها در دریای خزر( حوضه گیلان ) Fulltext
71. ارزیابی اثر بسته بندی های نانو کامپوزیتی حاوی اکسید روی بر خصوصیات بیوشیمیایی توت فرنگی تازه در طول انبارداری Fulltext
72. ارزیابی اثرات زیست محیطی پرورش ماهیان در قفس Fulltext
73. ارزیابی اثرات عصاره آویشن و فرم انکپسوله آویشن بر روند تغییرات شیمیایی درماهی کپور نقره ای(Hypophthalmichthy softazir@gmail.com
azpayan.ir
0938-4330138

softazir@gmail.com
azpayan.ir
0938-433-0138

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.